Dry Aged steaks

Dry Aged steaks i CITTI

“Tørmodning af kød er et næsten glemt håndværk, som nu får opmærksomhed igen. Og dét med god grund: Dry-aged steaks er møre og saftige, og de har en meget aromatisk smag.

Som traditionen foreskriver, modnes kødet i mindst 6 uger på benet og mister derved op til 45 % af sin udgangsvægt.

Modningsprocessen kræver optimale teknologiske forudsætninger og stor praktisk kunnen. CITTI anvender altid udelukkende oksekød fra nøje udvalgte kvier. Dette møre, marmorerede kød udvikler, mod slutningen af modningen, en smør- og nøddeagtig smagsnuance. Krydr blot disse førsteklasses steaks med lidt salt, og nyd så den fremragende, naturlige smag!”

Joscha Pröwing
CITTI slagtermester og kødsommelier

Andre indlæg i samme kategori:

CITTI Genuss

CITTI Genuss

CITTI Genuss har i over 40 år stået for kvalitet, udvalg og service. Genuss er din garanti for friskhed.

Bornholm Distillery

Bornholm Distillery

Smag på Bornholm og dens vilde natur med inspiration fra lokale bær og blomster fra destilleriet i Rønne.