En verden af krydderier

Inspiration

i CITTI finder du en verden af krydderier

Vores hylder med krydderier vil få dig til at svæve: Her finder du alle slags salt, peber og krydderiblandinger – både fra regionale og globale krydderiproducenter.

Nye kreative kreationer og gennemprøvede klassikere vækker appetit på madlavning og raffinerede krydderier. Ud over det aromatiske indhold er de æstetiske emballager meget humoristiske, og derfor også velegnede som en kærlig gaveide.

Sylter Genussmacherei

Blandt CITTI’s regionale partnere finder man Sylter Genussmacherei.

I værkstedet står topkokken Alexandro Pape og hans kone Finja Pape og håndlaver kærligt en lækker verden af nydelse. Alexandro elsker Sylt og god mad. Han har derfor forvandlet sin passion til et erhverv. 

Håndværk og naturlige ingredienser er hans topprioriteter, og du kan smage det i hver bid! Hans motto er: ”Når der står Sylt udenpå, skal der også være Sylt indeni”. De hjemmelavede specialiteter smager enestående godt for både øboere og besøgende.

I CITTI kan du finde over 90 typer salt, mere end 100 varianter af peber og en verden af andre krydderier – hvad enten det er til eget forbrug eller som gave!

Andre indlæg i samme kategori: