Økologisk kaffe

Inspiration

Økologisk kaffe
– direkte fra plantagen til Slesvig-Holsten

Når vi udvælger den grønne kaffe til vores CITTI Genuss-kaffespecialiteter, er kvalitet og smag afgørende for os. Med Kiel-risterne Axel Datschun og Kira Schubert har vi fundet erfarne eksperter, der sammen med os garanterer fuld gennemsigtighed for bæredygtig kaffeglæde.

De to køber Arabica-bønnerne direkte fra kaffefarmeren Rafael Jacob i Brasilien. Ved at bruge økologisk dyrket råkaffe sikrer han den kvalitet og smag, der gør vores CITTI Genuss-kaffe helt unik.

For at kunne tilbyde en særlig smagsoplevelse med vores espresso blandes den brasilianske Arabica med ugandiske Robusta-bønner. Bønderne fra ACPCU-kooperativet dyrker disse i en bæredygtig cyklus uden tilsætning af købt gødning. Kooperativets Robusta er en af de mest velsmagende i verden.

Find den på hylden i CITTI sammen med alle vores andre kaffevarianter!

Fazenda Santo André, Brasilien

Den unge landmand Rafael Jacob overtog Fazenda Santo André med 60 hektar kaffe fra sin familie. En af de første ting han gjorde, var at skifte til økologisk landbrug. Axel Datschun og Kira Schuberts risteri i Kiel er det første uden for Brasilien, der rister hans økologiske kaffe.

Axel Datschun og Kira Schubert

Ægteparret Axel Datschun og Kira Schubert har ristet og serveret kaffe professionelt i Kiel i over 11 år. De elsker den direkte, uforfalskede smag af kaffe. Ideen om at udvikle en lokal CITTI Genuss Kaffee med CITTI blev straks mødt med stor begejstring. Resultatet blev tre smagfulde varianter med en afbalanceret syrlighed og cremet krop.

Friskristet på
hylden

Den friskristede økologiske kaffe transporteres til CITTI-butikken i Kiel på ladcykel. Derfra forsyner vi butikkerne i Flensborg og Lübeck. For at opnå den højeste grad af friskhed tilbyder vi dig kaffen som hele bønner. Kværn din yndlingskaffe direkte i butikken med vores premiumkværn eller kværn den derhjemme.

Andre indlæg i samme kategori: