Glutenfri produkter

Inspiration

Grænsehandel i CITTI - Glutenfrie produkter

Mere end 760 glutenfri produkter!

Det er ikke altid nemt at finde et varieret udvalg af glutenfri produkter på hylderne i supermarkederne. Her gør vi også en undtagelse, med vores store sortiment.

Hos CITTI har vi mere end 760 forskellige glutenfri produkter på hylderne – og der kommer løbende flere til. Så er du på udkig efter glutenfrit bagværk som glutenfrit brød, glutenfri pasta eller glutenfri kager eller vil du selv bage, lave mad eller krydre glutenfrit, så er du kommet til det rette sted!

Med vores stærke brands som Fria, 3Pauly, Dr. Schär, Bauck, Lammsbräu og mange flere, forsøger vi at opfylde alle dine glutenfri ønsker med over 760 produkter samlet i en afdeling, så det er nemt for dig at finde de glutenfri varer.

Glutenfri pizza og lasagne

Glutenfri færdigretter

Mange danskere har en travl hverdag og derfor bliver færdigretter en større del af vores hverdag. Her skal de, der ikke kan tåle gluten, naturligvis heller ikke lide et savn. Derfor tilbyder vi i CITTI en lang række glutenfri færdigretter, som er lige til at tilberede.

Vi fører bl.a. glutenfri pizza, glutenfri lasagne, forskellige glutenfri pastaretter samt mange andre lækre glutenfri færdigretter. 

Hvis du ikke er til færdigretter, finder du naturligvis også alle de glutenfri råvarer, som du skal bruge for at lave din helt egen lækre glutenfri menu.

TIP! Glutenfri bagning

Glutenfrit mel kan ikke erstatte almindeligt mel 1:1 i opskrifter, fordi det mangler “limen” til at holde massen sammen. Brug bagehjælpemidler såsom xanthangummi, johannesbrødgummi eller guargummi.

De færdiglavede melblandinger til bagning, fx fra Schär, er praktiske. Der er blandinger til brød, kager, pizza mm.

Andre indlæg i samme kategori: