Online whiskysmagning

Inspiration

Thy Whisky er dansk økologisk whisky, lavet på slægtsgården Gyrup i Thy. Her bruges udelukkende korn fra egne marker til at skabe whisky og spiritus – maltet, mæsket og destilleret på gården.

Det hele starter med kornet på gården hos Thy Whisky, som de har dyrket i århundreder. For det er kornet som skaber whiskyen. Her har den flittigt besøgende, vestenvind, taget fat i de enkelte aks, og kastet dem frem og tilbage i en dans her på kanten af Nationalpark Thy. Det er både nye og gamle kornsorter, der dyrkes på markerne, og når høsten går ind, er arbejdet med næste års fade skudt i gang. Her udvikler de sig over flere år til de gyldne dråber, der har vagt opsigt blandt verdens fremmeste whiskykendere, langt fra slægtsgårdens marker og Thys smukke landskab.

Thy Whisky inviterer dig til en eksklusiv online whiskysmagning

Oplev de karakteristiske whiskyer fra Thy hjemme i stuen med denne eksklusive online rundtur og smagning.

Vi starter med en online virtuel rundvisning på destilleriet hvorefter vi skal smage på fem forskellige whiskyer fra Thy Whisky, som alle vil blive gennemgået i detaljer af vores whiskyekspert. Under smagningen får du også mulighed for at stille spørgsmål.

Dato: Lørdag den 21. januar 2023, kl. 18.00
Varighed: 1,5 – 2 timer
Sprog: Arrangementet foregår på engelsk
Pris: € 59,99. Hvis du har et CITTI CARD får du € 10,- i rabat.
Har du endnu ikke et CITTI CARD kan du bestille et gratis her
Billetter og smagesæt: Du kan købe billetter ved informationen i CITTI. Her får du også udleveret et smagesæt, der består af 5 forskellige whiskyer og et whiskyglas.
Mere info: Du kan læse mere om THY Whisky på deres hjemmeside, thy-whisky.dk

Smagesæt fra Thy Whisky