COVID-19 retningslinjer

Det skal være trygt at handle i CITTI, derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer, så vi kan passe på vores kunder og vores medarbejdere.  CITTI Markt holder åbent som normalt, mandag til lørdag, fra kl. 08.00 – 20.00. Med vores 12.000 m2 er der masser af plads og gode brede gange. Vi har 2.000 gratis parkeringspladser, samt p-pladser til autocampere og campingvogne – læs mere her… Aktuelle åbningstider og regler for de andre butikker i CITTI-Park, kan findes på citti-park.de
For at handle i CITTI Markt skal du, jf. tysk lovgivning påføre OP-mundbind (medicinske) eller FFP2-maske. Visir og masker med ventil eller i stof er ikke tilladt.
På din tur rundt i CITTI skal du mindst holde 2 meters afstand til andre handlende samt vores personale. Der vil, forskellige steder i butikken og ved kasserne, være afmærkninger på gulvet som skal overholdes.
Du finder også håndsprit til hænder og indkøbsvogn ved indgangen til CITTI Markt.
Fra den 17. maj 2021 kan du igen besøge restauranten. Du skal være færdigvaccineret, tidligere smittet eller fremvise en negativ coronatest, der er maks 24 timer gammel for at besøge restauranten. Du skal ligeledes udfylde dine kontaktoplysninger ved indgangen til restauranten.

Ved kasserne og i informationen er der opsat beskyttelsesglas for at minimere smitterisikoen yderligere.

Alle vores sædvanlige smagsprøver er aflyst indtil videre.

Pas på jer selv og hinanden.